Partner og forhandler
af Uniconta

IPNord er officiel partner og forhandler af Uniconta.

Ved at vælge os som forhandler, har du mulighed for at henvende dig til en af vores dygtige medarbejdere, der står klar til at assistere dig hvis du får brug for hjælp til dit Uniconta.

Uniconta

Uniconta er et komplet og moderne økonomisystem, der hjælper din virksomhed til at blive digital. Den kommende ændring af bogføringsloven gør at Uniconta er en perfekt løsning til at komme i mål med bogføringen. Uniconta opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM, projektstyring, time/km registrering, ferie registrering m.v. samt tilpasning til andre systemer og integrationer. De enkle, men kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel. Uniconta er et cloudbaseret økonomisystem og det betyder underforstået at alting foregår i skyen.

Uniconta tilbyder avancerede features til både at styre den løbende regnskabsføring og er det perfekte system til at håndtere bilag, da alle bilag og dokumenter kan gemmes i Uniconta.

Du kan hurtigt og nemt skifte fra C5, NAV og e-conomic uden at miste dine data, og vi står altid klar til at hjælpe dig med din opsætning.

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det med en fleksibel opbygning, så du selv kan tilpasse Uniconta med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Konverter fra dit nuværende økonomisystem til Uniconta

Virker ideen om at skifte økonomisystem som en stor mundfuld? Ikke med Uniconta!

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Microsoft Dynamics NAV og e-conomic.

Når man skifter til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Uniconta understøtter virksomheder, der har egne kontorer i udlandet og/eller medarbejdere, der ønsker at anvende Uniconta på et andet sprog. 25 sprog og alle valutaer er tilgængelige i Uniconta, som allerede i dag anvendes i mere end 35 lande.

Vi oplever flere og flere revisorer, der anbefaler Uniconta.

Kom i gang med Uniconta – Få de første 30 dage gratis

Er du i tvivl om Uniconta er den rigtige løsning for dig, så prøv de første 30 dage gratis.

Installations oplysninger

Tryk på linket og indtast dine oplysninger. Indenfor 24 timer, vil du modtage oplysninger om brugernavn og adgangskode, samt en guide til Uniconta.

Priser

ALLE PRISER ER PR. MÅNED OG EXCL. MOMS
Ingen oprettelsesgebyr og ingen binding.
 • Uniconta Standard >
  1 – 3 brugere = 199kr pr. bruger
 • Uniconta Business >
  4 – 12 brugere = 249kr pr. bruger
 • Uniconta Enterprise >
  Min. 8 brugere = 299kr pr. bruger

Sådan fungerer Uniconta

Brug for hurtig support?

Vælg blot om du sidder på en Windows eller Apple maskine og hent programmet ved at klikke på ikonerne herunder.
QuickSupport
Blivende fjernsupport

Udvalg af kunder

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • CVR: 37323276